Verkoop

Ontzorgen en een stap meer. Hoe kan ik u het beste helpen...  
Het verkopen van een woning is vaak een bijzondere en spannende gebeurtenis. Dit vraagt om een deskundig en vooral een persoonlijk advies. Kortom, een partij die uw belangen behartigt, ongeacht de reden van de verhuizing. Samen gaan we aan de keukentafel zitten en luister ik aandachtig naar al uw behoeften en onzekerheden. Voor mij is de verkoop van uw woning net zo speciaal, alleen door mijn ervaring iets minder spannend. Hierdoor kan ik makkelijker de handen uit de mouwen steken om het verkoopproces zo vlekkeloos mogelijk voor u te laten verlopen.
 
Om uw woning snel en succesvol te verkopen doorlopen wij samen met u de volgende stappen:

Kennismaken
Ik kom persoonlijk kennismaken; met u, uw huis en uw verhaal.
Samen met u nemen we de huidige marktsituatie door, bespreken de mogelijke verkoopstrategie voor uw woning en geven een toelichting over de procedure en de randvoorwaarden bij verkoop.
Uiteraard komt ook de waarde van uw woning aan bod. Dit alles wordt in een verkoopofferte samengevat.
 
Opdracht
Als de kennismaking heeft geleid tot wederzijds vertrouwen dan formaliseren we de samenwerking door het opmaken van een opdracht tot dienstverlening, waarin de afspraken helder zijn weergegeven.
Het kadaster en de gemeente wordt gecheckt op bijzonderheden.
Ik loop nog eens uitgebreid met u, en desgewenst samen met een professionele woningstylist, rond om te adviseren over het verkoop-klaar maken van de woning.
 
Presentatie
Uw woning wordt gedetailleerd opgenomen en ingemeten volgens de NEN 2580 norm. Samen met een woningstylist worden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt voor een realistische presentatie.
Alle gegevens en foto’s zullen terug te vinden zijn op Funda en de eigen site. Verder maken we volop gebruik van social media om uw woning zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.
 
Verkoop
Belangstellenden worden altijd persoonlijk te woord gestaan en uitgebreid geïnformeerd, zowel telefonisch als tijdens de bezichtigingen.
Namens u - en in goed overleg - voer ik de onderhandelingen over o.a. de koopsom, de opleveringsdatum en voorwaarden. 
Daarbij communiceer ik direct, na iedere actie en reactie.
 
Overdracht
Als er overeenstemming is bereikt stellen we de koopovereenkomst op en zal ik deze toelichten voordat er wordt ondertekend. 
Voorafgaand aan het transport bij de notaris (de eigendomsoverdracht) vindt er nog een laatste inspectie plaats van de woning samen met u en de koper. Dit om te kijken of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken. Tevens worden de meterstanden opgenomen. 
Natuurlijk ben ik daarbij en ga daarna met u mee naar de notaris voor de overdacht.